Tilpas computeren til eget personligt brug. (8 gange, onsdage 12.40 - 14.40 start: 15. sept)


Tilpasning af Windows 10 til eget brug. Hente nye programmer og fjerne uønskede. Muligheder i ”Skyen”. Sikkerhed og backup. Tips og tricks.

Hold 613: Chresten Overbeck, tel. 4062 0235, mail: chresten.overbeck@mail.dk


Forudsætninger:

Kurset henvender sig til brugere, der ønsker at udnytte mulighederne i deres computer med Windows 10.  Det forudsættes at kursisten bruger sin computer til E-mail og til søgning på Internettet og har internetadgang hjemme. Kurset vil være mest interessant for den der også bruger sin computer til mere, herunder at oprette, gemme, genfinde og dele dokumenter og billeder.


Beskrivelse:

Vi gennemgår brugen af computeren med Windows 10 og tilpasser startsiden og indstillingerne til brug. Indstillingerne omfatter opdatering, sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger foruden de indstillinger der vedrører brugen af computeren.  Edge browseren gennemgås og tilpasses på computerne.  Vi henter og installerer programmer og fjerner programmer vi ikke ønsker.  Vi gennemgår ”Stifinder” og orienterer om "OneDrive" til at gemme i "Skyen" og til at dele og samarbejde med andre om dokumenter og billeder. Vi gennemgår sikkerhed og Backup. Tips og tricks følger med.

Det er en fordel at medbringe egen bærbar computer med Windows 10, men det er muligt at bruge undervisningslokalets computere.


Senior-it-Allerød, Pensionisthuset, Skoven4, Frederiksborgvej 15, 1. sal, 3450 Allerød