Studiekreds: Skriv din egen historie:


Hold 407, onsdage 12.30 - 14.30, start: 11. sept. lokale E

Holdleder: Bodil Thomasberg, 4814 2793.


Beskrivelse:

Skriv din egen historie til dig selv, dine børn, børnebørn og familien.


Alle har en historie, så hvorfor ikke få den skrevet ned, ikke kun for din egen skyld, men også for dine efterkommeres skyld.


Det kan være en slægtshistorie, men en ferierejse vil også være et oplagt emne, ligesom beskrivelsen af de små ting børnebørnene siger og laver, vil være en kærkommen gave til evt. deres konfirmation. Dine nærmeste vil også elske at få en historie om dem selv og deres familie.


Det er mange gange svært at huske alle de små episoder der er sket i vores eget og familiens liv, og senere i livet vil bogen blive taget frem og læst igen og igen, ja senere generationer vil elske historien, for hvad skete der i vore forældre, bedste- og oldeforældres liv?


Du skal kunne bruge MicrosoftOffice Word, OpenOffice Writer eller LibreOffice Writer, som vi anvender til både at skrive historien og til at indsætte billeder m.m.


Selvfølgelig skal du selv skrive historien, for det kan ingen anden gøre, men vi hjælpes ad med at se om der er noget der kan laves anderledes, ligesom vi sammen finder ud af hvor dine billeder, tegninger og mange andre små ting kan sættes ind i teksten. Vi prøver også at finde billeder og tekst på internettet, som passer ind i historien.


Når vi slutter, vil du kunne få samlet bogen med et omslag. Men husk at det kun er en status bog, da der jo hele tiden sker noget i vores liv, som også bør nedskrives.


Det er en god idé at medbringe sin egen computer. Kan du ikke det, kan en USB-nøgle bruges, idet studiekredslederen altid har computer med. Efter aftale vil vi medbringe en scanner til at overføre billeder og andet materiale til f. eks. en USB-nøgle, for at benytte dette i bogen.